A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon több programmal is készült a kilátogatóknak a TWISTER Kiadó. Ezek közül a [bekezdés]-program szempontjából különösen jelentős volt a Hogyan írj olyan szinopszist, ami alapján a szerkesztő elolvassa a kéziratodat címet viselő workshop, melyet a több mint 25 éves nemzetközi kiadói tapasztalattal rendelkező, független tanácsadó Cressida Downing vezetett,  a termet teljes egészében megtöltő közönség előtt.
 
A Könyvfesztiválon és különböző más csatornákon keresztül is többen érdeklődtek a kiadónál arról, hogy várható-e a TWISTER szervezésében hasonló workshop vagy kurzus a témában, hiszen az eseményen Dr. Szabó István Zoltán (Steve) – a [bekezdés] projektmenedzsere személyesen is felhívta a figyelmet arra, hogy az idei pályázat előszűrése a szinopszisok alapján történik majd.
 
A TWISTER Kiadó csapata éppen ezért  – a [bekezdés] Íróműhely keretén belül -, 2018. június 2-án (szombaton), három órás, költségtérítéses szinopszis-kurzust hirdet. A kurzus célja a szinopszisírás fortélyainak elsajátítása elméleti magyarázaton és gyakorlati feladatokon keresztül. Végül a kurzusvezető segítségével mindenki elkészíti saját kéziratának szinopszisát, ezzel biztosítva, hogy a [bekezdés]-pályázatra beküldött kézirat a lehető legnagyobb valószínűséggel menjen át az előválogatáson.
A kurzust Dr. Szabó István Zoltán (Steve) tartja.
Helyszín: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a  (oktatóterem)
A kurzus díja: 5400,- Ft
Jelentkezni a bekezdes@twistermedia.hu e-mail címen lehet. Jelentkezési határidő: 2018.05.30-ig.  Jelentkezéseket a beérkezés és befizetés sorrendjében, korlátozott számban tudunk fogadni.

Vélemény, hozzászólás?