A szinopszis megírására  fókuszáló nyári kurzus után a Twister Kiadó meghirdeti őszi kritikaíró kurzusát.

Könyves, filmes, képregényes blogger vagy? Az akarsz lenni? Online vagy print lapoknak írnál kritikát, de úgy érzed még hiányzik valami? Itt az ideje, hogy megismerkedj a kritikaírás műhelytitkaival.

A háromórás kurzus során a résztvevők megismerkednek a kritika, a recenzió, és a vélemény műfajával, egy-egy szövegtípus megírásának műhelytitkaival, a kritikaírásra való felkészülés módszerével és az írási folyamattal. Az elméleti alapok ismertetése után a résztvevők által még a kurzus előtt elkészített rövid kritikai szövegek megtárgyalására kerül sor a kurzusvezetővel.

A kurzus 2018. október 13-án (szombaton) 11 órakor kezdődik, Dr. Szabó István Zoltán a Próza Nostra irodalomkritikai portál főszerkesztője, irodalomkritikus, a Szegedi Tudományegyetem Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszékének oktatója vezetésével.

Helyszín: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A (oktatóterem)
A kurzus részvétel díja: 6400 Ft

Jelentkezni az info@twistermedia.hu e-mail címen lehet.
A jelentkezés határideje: 2018. október 5.
Jelentkezéseket a beérkezés és befizetés sorrendjében, korlátozott számban tudunk fogadni.

A részvételi díj befizetése után minden jelentkezőtől egy maximum 5000 karakteres szövegmutatványt is bekérünk (kritikát vagy recenziót), melyet a kurzusvezető elolvas, hogy minél személyre szabottabb tanácsot tudjon adni a résztvevőknek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Vélemény, hozzászólás?